dimecres, 17 de març del 2021

art urbà

 Els dilluns de 10.30 a 13.30h tenim un espai reservat al centre cívic del Ter, on treballem art urbà en mans de l'artista Eduard,és d'Olot, té només 21 anys i en fa dos que es dedica a l'art urbà. Pinta sota el pseudònim de Rice i ja ha exposat a galeries de diverses ciutats europees com Londres o Barcelona. Fa un any, l'ambaixada espanyola a Washington el va contractar juntament amb altres tres artistes per una retrospectiva de l'art urbà a Barcelona.

Per ell fer grafitis és una manera d'expressar-se. Forrest Gump, Freddy Mercury i Lady Di són alguns dels protagonistes de la seva obra, juntament amb altres personatges anònims. "Sempre té un perquè el que pinto, són etapes que jo passo o coses que vull dir", explica Rice NacióLaGarrotxa. Ell treballa amb plantilles. Elaborar-les és un procés lent on pensa molt bé què hi plasmarà. Pintar-ho és més ràpid, sobretot perquè ho ha de fer sense ser enxampat.

Durant el taller, busquem personatges famosos i els plasmem en paper.

Després els resseguim amb rotulador i un cop hem traspassat la imatge en paper, toca retallar el contorn  fins que ens quedem amb la cartulina retallada que després utilitzarem per pintar-hi a sobre..

A continuació us mostrem els passos a seguir per tal d'obtenir una caricatura del personatge i com aquest queda grabat en paper :





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada