Sortides extraordinàries
CAMINADA PER L'ESTANY DE BANYOLES

El passat dia 21 de juny un grup d'usuaris del Servei, en concret els que fem l'activitat de caminar durant l'hivern vàrem anar, per celebrar que era l'últim dia de l'activitat, a fer una caminada per l'estany de Banyoles. En concret, vàrem donar-hi tota la volta.
La jornada va començar al matí des de Girona quan vam agafar l’autobús que ens portaria cap a Banyoles i ens deixaria a la parada més pròxima de l'estany. Un cop allà, vàrem començar a fer senderisme i a donar tota la volta per la riba de l'estany passant per la vila olímpica. D'allà, passaríem a la zona dels restaurants i després caminaríem per el costat de la  carretera que va a Santa Pau per arribar tot seguit, a l’església de Porqueres, una magnifica i bonica església romànica molt emblemàtica i coneguda per tothom. Continuem la nostra excursió fins arribar a la caseta de fusta, la zona de bany de l'estany. Alguns dels companys acalorats per les altes temperatures i per l'esforç de la caminada varen aprofitar per donar-se un més que merescut bany. Els que no ens vam banyar, vàrem marxar abans cap a l'espai del pícnic on vàrem començar a menjar i on al cap d'una estona, s'hi afegirien els nostres companys. Acabats de dinar vàrem tornar a la parada de l’autobús. 
En definitiva havíem fet tota la volta a l'estany, 8 km en total. Malgrat estar alguns desanimats al principi pensat que no ho aconseguiríem: ho havíem aconseguit tots!
Tot seguit vàrem "anar a fer el toc" i seguidament passades les tres de la tarda cansats però molt contents i satisfets,  vàrem agafar l’autobús de tornada cap a Girona donant per finalitzada una jornada d'esforç molt enriquidora i fructífera per a tots.

JOSEP CUARTERO

21/06/2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada