Activitats d'oci

  

Apropa cultura es una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que permet anar a obres de teatre, concerts i museus a un preu reduït per a col·lectius concrets. Un cop l'any s'ofereixen tots els espectacles que es realitzen a la ciutat i a través de la web pots reservar les teves entrades.

Dissabte 25 de novembre del 2018


Aquest dissabte vàrem poder gaudir del concert de final de gira de Blaumut a l'Auditori de Girona. En un horari pensat per a grans i petits, a les 12 del migdia, ens van presentar el seu tercer treball i ens varen obsequiar amb un repàs de tota la seva trajectòria. Tots i totes vam cantar i ballar des del principi fins al final, des dels més xics fins als més grans. 

Ens vam endur un gran record d'aquell concert. Alguns no coneixíem el grup i vam sortir meravellats amb la música que varem sentir. 









Esfera lúdica
Tots els dimarts ens reunim a can ninetes, per jugar a jocs de taula. L'activitat està dirigida per un monitor que ens ensenya a jugar a jocs nous. Hi ha gent que juga als mateixos jocs i n'hi ha que tenen interès per aprendre'n de nous.

Si t'animes a participar només cal que et presentis al centre cívic del barri vell (Els divendres de 17h a 19h) o al centre cívic de santa Eugènia (Els dimarts de 17h a 19h). Compte que a l'estiu fan canvi d'horari, pregunteu al vostre centre cívic si hi ha «Esfera lúdica», per jugar a jocs de taula.







Esfera lúdica a La Rosaleda

Aquest curs 2019-2020 podrem gaudir d'un espai de l'Esfera Lúdica a l'Espai cívic La Rosaleda. Els divendres de 17h a 19h és l'estona de la setmana que tindrem totes i tots per gaudir jugant a jocs de taula en bona companyia.




Club de lectura

El club de lectura es una activitat fora de l'àmbit del servei de rehabilitació, es a dir que no es una activitat del servei.Té lloc a la biblioteca Carles Rahola de Girona un cop per setmana tot l'any, excepte a l'estiu.
Aquesta activitat cultural consisteix en que un grup de persones dirigits per un professional que guia l'activitat, amb un autor i una obra literaria proposada i escollida, llegeixen entre tots - incloent el professional – un paragraf d'aquesta obra i tot seguit, es comenten qüestions del paragraf, de l'obra i de l'autor.
Aquest debat cultural pot desenvolupar altres temes literaris, obres del mateix autor o d'altres del mateix genere o corrent literaria relacionats, característiques del genere o corrent literaria de l'obra en concret i inclús, aspectes ja no literaris de l'autor, sinó personals d'aquest entre d'altres.
Aquesta activitat cultural es molt amena, participativa, didactica, enriquidora i fructifera en tots els sentits. Si vols participar-hi pots preguntar directament a la biblioteca. Jo personalment que hi he participat la recomanó a tothom ja que aprens moltes coses, hi ha molt bon ambient, el lloc també es molt adequat i representa un gran desenvolupament personal en molts sentits.

JOSEP CUARTERO





Font:www.arquitecturaviva.com 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada