divendres, 10 de desembre del 2021

Que farem al SRC aquest nadal

 


Ja s'acosta el nadal i al SRC hem preparat varies activitats.

Primer es va preparar el taller de decoració del centre , amb l'arbre de nadal amb llums. També s'han fet uns angels de paper que decoren l'arbre i el centre.

El dia 29 a les 10:30 davant del centre cívic del barri vell es farà un taller de corones de nadal: un arbre, un reno i un Pare  Noel.





I com a recepta típica de nadal us proposem uns canelons de Sant Esteve:


INGREDIENTS: 


Xampinyons.

Carn de pollastre, vedella i porc.

2 cebes.

6 grans d'alls.

1 pebrot.

1/2 carbassò.

3 pastanagues.

1 litre de llet.

Mantega.

Una bona cullerada de farina.

Pasta per fer canelons.

Oli,sal i pebre i nou moscada.


Elaboració:


Posem a coure la pasta amb aïgua bullent, salt,mantega uns 6-8m. . En uana altra cassola sofregirem la carn amb els xampinyons i totes les verdures ( 1h. aprox.).

Paral·lelament en una paella preparem la beixamel ( Posem una bona cullerada de mantega en una paella, afegir una cullerada sopera de farina i remenem sense parar de remanar afegir molt poc a poc la llet.).

Una vegada conseguim una crema ben espessa ja la teniu feta.

Montatje: Posar a cada placa de caneló una cullerada plena del rostit, enrollar el caneló i anar-los col·locant en una safata per anar al forn.Ficar formatge ratllat per sobre i al forn a 200º  fins que quedi ben rostit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada