Ja s'acosta el nadal i al SRC hem preparat varies activitats.
Primer es va preparar el taller de decoració del centre , amb l'arbre de nadal amb llums. També s'han fet uns angels de paper que decoren l'arbre i el centre.
El dia 29 a les 10:30 davant del centre cívic del barri vell es farà un taller de corones de nadal: un arbre, un reno i un Pare Noel.
I com a recepta típica de nadal us proposem uns canelons de Sant Esteve:
INGREDIENTS:
Xampinyons.
Carn de pollastre, vedella i porc.
2 cebes.
6 grans d'alls.
1 pebrot.
1/2 carbassò.
3 pastanagues.
1 litre de llet.
Mantega.
Una bona cullerada de farina.
Pasta per fer canelons.
Oli,sal i pebre i nou moscada.
Elaboració:
Posem a coure la pasta amb aïgua bullent, salt,mantega uns 6-8m. . En uana altra cassola sofregirem la carn amb els xampinyons i totes les verdures ( 1h. aprox.).
Paral·lelament en una paella preparem la beixamel ( Posem una bona cullerada de mantega en una paella, afegir una cullerada sopera de farina i remenem sense parar de remanar afegir molt poc a poc la llet.).
Una vegada conseguim una crema ben espessa ja la teniu feta.
Montatje: Posar a cada placa de caneló una cullerada plena del rostit, enrollar el caneló i anar-los col·locant en una safata per anar al forn.Ficar formatge ratllat per sobre i al forn a 200º fins que quedi ben rostit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada