divendres, 8 d’abril del 2022

Conveni de col·laboració S.R.C.-Fundació Drissa per un hort a Salt

El S.R.C. ha signat un conveni de col·laboració amb la fundació Drissa per tal que un equip d'aquesta entitat doni suport, assesorament i formació als usuaris i als propis monitors de l' S.R.C.

La fundació Drissa, ja ha llaurat l'hort amb un equip de jardiners, i es procedirà a l'adequació que es farà en dues fases. La primera fase serà la posada a punt dels terrenys,  aquesta a posada a punt la durà a terme un equip de jardineria i horta del CET Fundació Drissa amb la participació d'una persona del S.R.C per tal de distribuir adequadament el terreny.

En aquesta fase es marcaran els espais i e prepararà el terreny per poder realitçar l'activitat d'horta i per poder regar el cultiu quan sigui necessari.

La segona fase serà l'inici de l'activitat d'horta, propiament dita, on s'incorporarà la vegetació. Aquesta fase ja es farà amb l'equip d'usuaris del S.R.C. i el professoln al d'horta de Biodrissa. 

Es té previst dedicar un espai als productes de temporada, reservar també un espai per a plantes aromàtiques i  un espai verd  que serà lloc de pràctica de la desbrossadora, previa formació teòrica..




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada