divendres, 3 de juny del 2022

Temps de flors 2022


 Des de l'S.R.C. treballem per promoure la participació social a la comunitat de les persones amb problemàtica de salut mental. Per aquest motiu vàrem creure interessant participar al temps de flors 2022.

Pensem que la participació al temps de flors és una oportunitat per promoure la inclusió i viure l'experiència de manera enriquidora per la persona.

La proposta del servei ha consistit a realitzar un projecte floral a l'espai <<pati entrada Casa Samboal-Pla Dalmau>>.

Per realitzar aquest projecte ens hem inspirat en la salut mental  i la importància que té pel benestar i qualitat de vida de cada persona, per aquest motiu el nom del projecte és RAMÉ, paraula d'origen Balinès que fa referència a alguna cosa que és caòtica i bonica al mateix temps, com la vida.

La idea que volem transmetre amb el muntatge que es proposa és la capacitat que té la nostra ment per generar benestar, que es va representar en forma de desbordament floral caòtic.


La nostra obra va tenir una molt bona acollida per al públic en general, va ser una experiència molt enriquidora per nosaltres com a creadors de l'obra i això ens anima a seguir fent projectes com aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada