dimecres, 27 de gener del 2021

Dilluns de futbol


Els dilluns a la tarda ens reunim davant el pavelló de Can Gibert per practicar futbol. Amb les noves restriccions ens hem vist obligats a buscar una pista a l'aire lliure, i hem trobat una pista davant l'institut de Can Gibert on ens trobem tots a les 15h. Abans de començar ens canviem de roba i ens repartim els dorsals i les samarretes per fer dos equips.
Normalment som entre 6-10 persones , i ens barregem gent que no haviem jugat a futbol amb d'altres que ja havien jugat i dominen molt be tots els aspectes del joc.
Hem de correr bastant i acabem ben cansats durant l'hora que dura el partit, i solem estar bastant equilibrats perque hi hagi una mica de competencia entre els dos equips i el resultat sol ser bastant igualat.
Abans de començar, fem una mica d'escalfament donant voltes a la pista i fent estiraments per no entrar freds al partit.
Aquest any no hi ha lligat intercentres per les mesures contra el Covid 19, i per tant no juguem contra altres centres, pero continuem jugant amb molta il.lusió i donant el maxim de nosaltres mateixos...
Hem perdut competitivitat pero mantenim la mateixa força i il.lusió que teniem quan ens enfrentavem a altres equips.
Tots esperem que ben aviat poguem tornar a la normalitat i es mantingui l'esperit competitiu que hem vingut demostrant els últims anys.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada