dimecres, 13 de gener del 2021

Tornem a la normalitat al centre.

 El centre ha agafat una nova alada d'aire i hem començat el nou any amb moltes ganes. I empenta. L'entitat ha agafat nou aire i s'ha renovat per seguir servint a la societat per seguir ajudant a les persones amb problemes  greus de salut mental.

S'han iniciat les activitats a l'aire lliure: caminar i les activitats  que es feien en pavelló s'estudia fer-les en el aire lliure. 

Es reprenen les activitats en el servei, l'aire lliure i en els centres cívics. Els usuaris venen amb ganes per gaudir del bon ambient que impera tant del servei com dels professionals. 

Tot i les dificultats del moment causat per la Covid-19, el centre ofereix tot el seu potencial a tots els usuaris, adaptant-se a les seves necessitats. Doncs, és un bé necessari pel territori tenir un centre d'aquestes característiques integrades a la ciutat. Un lloc de valor incalculable que assegura l'estabilitat mental de la ciutadania.

Així que us convidem a seguir les novetats del centre, amb il.lusió, perseverància i constància. Entre tots formem la societat, la societat que volem.



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada