dimecres, 13 de gener del 2021

EXPOSICIÓ CAIXA FORUM

El passat dimecres 30 de desembre uns quants usuaris del centre van anar a veure l'exposició POÉTICAS DE LA EMOCIÓN al Caixa Forum. 

És una exposició que es fa des del 20 d'Octubre fins al 14 de Març. 

Aquesta exposició mostra algunes maneres de representar les emocions a partir d'obres d'èpoques i contextos diversos. Les emocions es poden representar de diferents maneres, paisatges, arquitectura, moviments de l'artista, el rostre,etc.

Aquesta exposició consta de 3 blogs, el primer mostra l'emoció del subjecte a partir de la representació expressiva dels personatges protagonistes que expressen dolor o tristesa, el segon mostra un conjunt de peces en que l'emoció s'expressa de forma metafòrica gràcies a l'estat anímic de l'artista al paisatge i a l'arquitectura, i el tercer analitza la forma en que l'art s'apropia de l'emoció en el camp social, ja siguin moviments socials, festes o celebracions populars.

És uns exposició interessant perquè mostra diferents maneres d'expressar les emocions amb diversos tipus d'art, però no és una exposició per a principiants.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada